Няма информация двамата да са се занимавали с трафик на мигрантиДвамата

...
Няма информация двамата да са се занимавали с трафик на мигрантиДвамата
Коментари Харесай

Ето ги двамата турци, убили полицай Петър Бъчваров

Няма информация двамата да са се занимавали с трафик на мигранти

Двамата турски братя, които са арестувани за убийството на граничаря Петър Бъчваров, са изпечени крадци, те имат доста регистрации за обири в Турция.

Комшиите до този миг нямат информация двамата да са се занимавали с трафик на мигранти. 

Затова пък досиетата им били цялостни с обири, като братята се изхранвали по този метод, съобщи Флагман. 

Веднага след ареста те са трансферирани в правосъдната палата на Одрин, където им е взета мярка за задържане и се чака нашите управляващи да ги изискат с цел да се образува дело в България. 

Е.Е. и М.Е., които бяха задържани като част от следствието на убийството на българския служител на реда с пушка, са хванати от жандармерията, споделиха пред Lupa.bg турски публицисти. Медията ни получи и неповторими фотоси след задържането им.

Веднага откакто са откарани в Съдебната палата им е изработен и медицински обзор.

Български служител на реда е бил убит с пушка предходния ден на граничната линия на село Кючунлю в област Лалапаша, а екипите на Одринската жандармерия са заловили Е.Е. и М.Е., за които се твърди, че са взели участие в случая, с пушка за малко време.

Беше направено документално изказване от губернаторството на Одрин по тематиката.

В документално изказване беше маркирано:

" На 07.11.2022 година, към 21.35 часа, български служител на реда загуби живота си при отвратителното нахлуване на граничната линия на село Кючюнлю в област Лалапаша в нашата провинция. В резултат на щателната и решителна работа, осъществена от нашите екипи за командване на жандармерията в провинция Одрин по отношение на въпроса, лицата на име Е.Е. и М.Е., за които беше открито, че са направили нападението, бяха задържани с 1 пушка, употребена при случая и 23 ловни патрона, принадлежащи на тази пушка, бяха конфискувани по време на претърсването, осъществено върху тях. Изказваме съболезнования на българското полицейско ръководство и народа на България за този драматичен случай ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР